Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συμμετοχή της iLink στο 7o ΙΤS Hellas Conference | 8-9 /12 / 2021

Σε μια πολύ σημαντική χρονιά για το χώρο των των μεταφορών και της εφοδιαστικής, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το καθιερωμένο συνέδριο του ITS HELLAS, στις 8-9/12, στην Αθήνα. Η iLink στήριξε για μια ακόμα χρονιά την διημερίδα του ITS Hellas, στην οποία συγκεντρώθηκαν σημαντικές παρουσίες από δημόσιους φορείς και εκπροσώπους του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού χώρου.

Ανάμεσά τους, ο Παναγιώτης Ζήκος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ITS & Co-Founder της iLink, που μίλησε για την καθοριστική συνεισφορά των εταιρειών λογισμικού στο δυναμικό μετασχηματισμό των Μεταφορών και της Εφοδιαστικής. Στην ομιλία του παρουσίασε το νέο NetApp που αναπτύσσεται από την εταιρεία στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος 5G-INDUCE. Η εφαρμογή αυτή στοχεύει στη μείωση των ατυχημάτων εντός των εργοστασίων, ανάμεσα σε οχήματα αλλά και οχήματος με άνθρωπο, με τη χρήση νέων τεχνολογιών και 5G δικτύου.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες, αλλά και τις παρουσιάσεις του συνεδρίου, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο itshellas2021-conference.gr.

Share this post