Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η Δυναμική Δρομολόγηση Οχημάτων στην 8η Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics από την iLink

H iLink, έχοντας εισάγει την έννοια της Δυναμικής Δρομολόγησης στο χώρο του Logistics, θα παρουσιάσει τις νέες υπηρεσίες της στην 8η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo στις 2, 3 και 4 Οκτωβρίου. 

Share this post

Αρμοδιότητες

  • Διαχείριση εισερχόμενων κλήσεων πελατών για θέματα Software και Hardware και συντονισμός για την επίλυση αιτημάτων.
  • Διαχείριση παραπόνων που αφορούν τεχνικά ζητήματα και συντονισμός για την αντιμετώπισή τους σε συνεργασία με τον/ την Quality Manager.
  • Απομακρυσμένες εκπαιδεύσεις σε πελάτες για τη χρήση των συστημάτων.
  • Παραμετροποίηση τηλεματικού εξοπλισμού και απομακρυσμένη επίλυση τεχνικών hardware θεμάτων
  • Συντονισμός, προγραμματισμός και εποπτεία των εγκαταστάσεων του εξοπλισμού στα σημεία του πελάτη από τεχνικούς συνεργάτες και technical supp

SOS ιατροί

Οι SOS ιατροί επέλεξαν την iLink για την ανάπτυξη εξειδικευμένου ERP συστήματος, το οποίο σε συνδυασμό με τεχνολογίες τηλεματικής καλύπτει τις ειδικές απαιτήσεις για την άμεση ανταπόκριση σε κλήσεις ασθενών μέσω του εντοπισμού του κοντινότερου ιατρού στον ασθενή με την κατάλληλη ειδικότητα.

Υπουργείο Οικονομικών

Το Υπουργείο Οικονομικών επέλεξε σύστημα που αναπτύχθηκε από την iLink για τον έλεγχο του συνόλου των βυτιοφόρων οχημάτων της χώρας.Το σύστημα λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και υποστηρίζει 18.000 οχήματα, αποτελώντας τη μεγαλύτερη εγκατάσταση παρόμοιου συστήματος στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες πανευρωπαϊκά.

Κοινοπραξία Μορέας

Η κοινοπραξία Μορέας πραγματοποιεί τη διαχείριση των patrol cars τα οποία εποποπτεύον σε 24ωρη βάση αυτοκινητόδρομο συνολικού μεγέθους 205km με τη βοήθεια λογισμικού που έχει αναπτυχθεί από την iLink. Η iLlink ανταποκρίνεται πλήρως στο δύσκολο ατό έργο, έχοντας πετύχει 100% διαθεσιμότητα (uptime) από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του συστήματος.