Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Mobile app για πλοήγηση οδηγών προγραμματισμένων δρομολογίων

H iLink δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς προγραμματισμένων δρομολογίων να πλοηγηθούν σε επόμενες στάσεις μέσω μίας εύχρηστης και εργονομικής εφαρμογής στο Android κινητό τους τηλέφωνο!

H εφαρμογή συνδυάζεται με το σύστημα τηλεματικής PowerFleet. Ο διαχειριστής του PowerFleet αναθέτει το δρομολόγιο στον οδηγό και οδηγός με τη σειρά του ενημερώνει τους χρήστες του PowerFleet για τις εργασίες που εκτελεί στις στάσεις που πραγματοποιεί επιλέγοντας την αντίστοιχη εργασία μέσα από τη λίστα που του εμφανίζεται.

Το PowerFleet μας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστούμε δρομολόγια, να τα αναθέσουμε σε οδηγούς και να ενημερωθούμε με έξυπνα reports για την πορεία και την εκτέλεσή τους. Αντίστοιχα οι οδηγοί μέσω της εξειδικευμένης εφαρμογής Android μπορούν να αλληλεπιδρούν με το γραφείο κίνησης σχολιάζοντας τις στάσεις που πραγματοποιούν, να πλοηγούνται σε επόμενα σημεία και να βλέπουν συνολικά το δρομολόγιο που τους έχει ανατεθεί.

Επικοινωνήστε με το εμπορικό μας τμήμα για περισσότερες πληροφορίες και για την παροχή ενός demo συστήματος ώστε να δείτε στην πράξη τις δυνατότητές του.

Share this post