Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Fleet Management Suite από την iLink στην 7η Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics - Cargo Truck & Van Expo 2019

H iLink θα παρουσιάσει φέτος στην Cargo Truck & Van Expo 2019 που θα λάβει χώρα στο Metropolitan Expo παράλληλα με την 7η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και το πολυσυνέδριο Logi.c, την πλήρη και αναβαθμισμένη σουίτα της για τη διαχείριση στόλου οχημάτων PowerFleet OPTIMO. Σας περιμένουμε 9-11 Νοέμβρη στο stand A15 στο Hall 4.

Το PowerFleet OPTIMO, προάγοντας την τηλεματική με το απλό GPS tracking σε ένα ανώτερο επίπεδο και συνδυάζοντας στο ίδιο περιβάλλον εργασίας όλες τις απαραίτητς υπηρεσίες για την ολοκληρωμένη διαχείριση στόλου οχημάτων, περιλαμβάνει:

  • Πολλαπλή Δρομολόγηση oχημάτων με ποικίλες παραμέτρους όπως χρονικά παράθυρα διαθεσιμότητας επίσκεψης, χωρητικότητα φορτηγών, σημεία περιορισμένης πρόσβασης κλπ.
  • Artificial Intelligence λογική για τον υπολογισμό της διάρκειας των επισκέψεων στα σημεία ενδιαφέροντος μέσω GPS και αυτόματη χρήση των στοιχείων στη δρομολόγηση.
  • Proof of Delivery και πλοήγηση οδηγού μέσω mobile app.
  • Real Time επίβλεψη εκτέλεσης προγραμματισμένου δρομολογίου μέσω GPS ή mobile app και σχετικές ειδοποιήσεις στην περίπτωση παρέκκλισης από το δρομολόγιο.
  • ERP Οχημάτων με καρτέλα συντηρήσεων, καταχώρηση τιμολογίων, ασφαλιστήριων συμβολαίων, αναλυτικές αναφορές λειτουργίας και κόστους λαμβάνοντας υπόψη την απόσβεση παγίων και πολλά άλλα
  • Ασφαλή Οδήγηση μέσω της εποπτείας ορίων ταχύτητας, στροφών και θερμοκρασίας κινητήρα, απότομων φρεναρισμάτων, κατανάλωσης καυσίμων κλπ.
  • Προστασία των Εμπορευμάτων μέσω της παρακολούθησης της θερμοκρασίας και της υγρασίας των προϊόντων, καθώς και το άνοιγμα της πόρτας του θαλάμου.

Σας περιμένουμε 9-11 Νοέμβρη για μια αναλυτική παρουσίαση των δυνατοτήτων της Fleet Management Suite στο Metropolitan Expo (stand A15, Hall 4).

Μπορείτε να κατεβάσετε την πρόσκλησή σας κάνοντας κλικ εδώ

Share this post