Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η iLink επίσημος υποστηρικτής του συνεδρίου Blockchain in Supply Chain

Το πρώτο Blockchain in Supply Chain Conference που διοργανώνεται από τη Boussias Communications θα πραγματοποιηθεί στο Domotel Kastri (Αίθουσα Αθηνά Ι) την Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019. H iLink λόγω της πολυετούς εμπειρίας και ενασχόλησής της με τα θέματα του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας θα παρευρίσκεται στο συνέδριο ως επίσημος υποστηρικτής. Μεταξύ των παρουσιάσεων θα αναλυθεί η λύση της iLink για το Blockchain in Logistics.

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει τις τεράστιες δυνατότητες της σχετικά πρόσφατης τεχνολογίας του blockchain, που – διαθέτοντας εκ κατασκευής τη δυνατότητα της κρυπτογραφημένης και αποκεντρωμένης λειτουργίας για κάθε δικτυακή καταγραφή συναλλαγής σε ψηφιακά «δεφτέρια» (ledgers) – προσφέρει ασφάλεια, διαφάνεια, ταχύτητα και κερδοφορία.

Κορυφαίοι ομιλητές, εκπρόσωποι της αγοράς και ειδικοί στο blockchain θα αποκαλύψουν στο συνέδριο λύσεις και μεθόδους που αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού. Μαζί με την iLink υποστηρίζει το συνέδριο η Accenture, καθώς επίσης η IBM και η EY με τις χορηγίες τους. Δείτε την agenda του συνεδρίου και περισσότερες πληροφορίες εδώ

Share this post