Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

H iLink στο συνέδριο Mobile & Connected World

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου Mobile & Connected World, που πραγματοποιήθηκε φέτος για 9η χρονιά, την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με γενικό τίτλο «Building the 5G ecosystem».

Παράλληλα με την Ολομέλεια του φετινού Συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά μια θεματική ενότητα που είχε ως κεντρικό αντικείμενο τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της χώρας μας και τις ενδεχόμενες ευκαιρίες που μπορούν να υπάρξουν ως αποτέλεσμά του για την ανάκαμψη της Παραγωγικότητας, Οικονομίας και του Βιοτικού Επιπέδου των Πολιτών. Πραγματοποιήθηκε μια σειρά από παρουσιάσεις, από στελέχη θεσμικών φορέων και Επιχειρήσεων και εκπροσώπους της Ακαδημαϊκής κοινότητας, σχετικές με τρεις τεχνολογικούς τομείς στρατηγικής σημασίας για την Ευρώπη και την Ελλάδα: Τεχνητή Νοημοσύνη, Blockchains, και Έξυπνα Δίκτυα (5G & ΙοΤ) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν να την ανάπτυξη εφαρμογών σε έξυπνα περιβάλλοντα (π.χ. smart cities, smart factories, κτλ.) για την βελτίωση της επαφής των πολιτών με το κράτος, αλλά και την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Η iLink συμμετείχε στο συνέδριο μέσω της παρουσίασης για το Blockchain στα Logistics του Παναγιώτη Ζήκου, συνιδρυτή της iLink. Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την παρουσίαση εδώ.

Share this post