Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η iLink ως εκθέτης στην 4η διημερίδα του ITS Hellas

H iLink υπστηρίζει τη διοργάνωση της 4ης Διημερίδας με θέμα «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών και εξελίξεις στην Ελλάδα» που θα λάβει χώρα στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018.

Η Διημερίδα με θέμα «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών και εξελίξεις στην Ελλάδα», διοργανώνεται για 4η φορά από τον Ελληνικό Οργανισμό Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών - ITS Hellas και συνιστά πλέον θεσμό για τον ελληνικό κλάδο των Μεταφορών. Στόχος της Διημερίδας είναι να θέσει στο επίκεντρο του διαλόγου το θέμα της ευρείας εφαρμογής των ΕΣΜ στην Ελλάδα, ως μέσο οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας, αλλά και διασφάλισης της αποτελεσματικότητας, της αποδοτικότητας και της ασφάλειας των μεταφορών, προς όφελος τόσο των χρηστών όσο και του περιβάλλοντος.

Στο περίπτερο της iLink θα παρουσιαστεί στην ενιαία πλατφόρμα του PowerFleet OPTIMO σύστημα πολλαπλής δρομολόγησης, τηλεματικής διαχείρισης και κοστολογικής ανάλυσης της λειτουργίας των οχημάτων. Η πολλαπλή δρομολόγηση πραγματοποιείται βάσει πληθώρας παραμέτρων (πχ time windows, demand, capacity, δυνατότητα αποφυγής διοδίων, περιοχές περιορισμένης πρόσβασης) και κοστολογικών στοιχείων από το ιστορικό των οχημάτων. Το PowerFleet OPTIMO, αξιοποιώντας δεδομένα που λαμβάνονται από την κίνηση των οχημάτων μέσω δορυφόρου, “μαθαίνει” από τη ρεαλιστική εκτέλεση των δρομολογίων και βελτιώνει τον επόμενο προγραμματισμό τους. Επιπλέον οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα επόμενα τεχνολογικά βήματα της εταιρείας στο χώρο του Blockchain και πως το μοντέλο RaaS (Routing as a Service) μετασχηματίζεται στο RaaB (Routing as a Blockchain)

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του ITS κάνοντας κλικ εδώ.

Share this post