Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ERP Οχημάτων από την iLink για την Ολυμπία Οδό

Η Ολυμπία Οδός με 201,5 χλμ μήκος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εθνικά έργα στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου, της Δυτικής Ελλάδας, αλλά και της Ηπείρου. Συνδέει τις τρεις Περιφέρειες και την Πρωτεύουσα της χώρας με το λιμάνι της Πάτρας, τους αρχαιολογικούς χώρους και τις τουριστικές περιοχές.

Άνθρωποι της Ολυμπίας Οδού μέσω των περιπόλων ασφαλείας παρακολουθούν το οδικό δίκτυο και επεμβαίνουν όταν αυτό απαιτείται, σε συνεργασία με την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων και την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η Ολυμπία Οδός έχει αναλάβει την αγορά αλλά και τη συντήρηση του στόλου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων, που περιλαμβάνει πυροσβεστικά οχήματα, πυροσβεστικά οχήματα σηράγγων, διασωστικά βαν, οχήματα 4Χ4 και περιπολικά.

Η iLink παρέχει στην Ολυμπία Οδό το πλήρες σύστημα ERP οχημάτων του PowerFleet για τη συντήρηση του στόλου της και τη διαχείριση των βαρδιών, αποθηκεύοντας οποιαδήποτε πληροφορία σχετίζεται με τα οχήματα (πχ τιμολόγια, συμβόλαια, πιστοποιητικά, εγχειρίδια χρήσης), εξάγοντας συγκεντρωτικές αναφορές και στατιστικά, καθώς επίσης ενεργοποιώντας ειδοποιήσεις σχετικά με τη λήξη ανταλλακτικών, επόμενα service, ΚΤΕΟ κλπ.

Share this post