Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συμμετοχή της iLink στην έκθεση Supply Chain & Logistics 2017

H iLink συμμετείχε στην έκθεση Supply Chain & Logistics  2017 που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo 4-6 Νοεμβρίου 2017.

Στα πλαίσια της έκθεσης η iLink παρουσίασε την καινοτομική λύση της για βελτιστοποίηση δρομολογίων εταιρικών στόλων (VRP – Vehicle Routing Problem), PowerFleet OPTIMO. Το PowerFleet OPTIMO παρέχει τη δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας και βελτιστοποίησης πολλαπλών δρομολογίων οχημάτων, λαμβάνοντας υπόψη πλήθος παραμέτρων όπως: χρονικά παράθυρα επισκέψεων πελάτη (time windows), ζήτηση πελάτη (demand), χωρητικότητα οχημάτων (capacity), δυνατότητα αποφυγής διοδίων, διασφάλιση Ευρωπαϊκής νόρμας ωραρίου οδηγού κλπ.

Η iLink παράλληλα με την έκθεση συμμετείχε και στο συνέδριο Logistics 2017, που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό χώρο του εκθεσιακού κέντρου. Στα πλαίσια της συμμετοχής της η iLink παρουσίασε, με ομιλητή τον κο Παναγιώτη Ζήκο, ομιλία με θέμα «Πόσο έξυπνα είναι τα δρομολόγιά σας;». Το αντικείμενο της ομιλίας ήταν η έξυπνη βελτιστοποίηση δρομολογίων εταιρικών στόλων με στόχο την κάλυψη των αναγκών των πελατών, αξιοποιώντας τους ελάχιστους δυνατούς πόρους, αλλά μεγιστοποιώντας την ασφάλεια εμπορευμάτων και οδηγών.

Share this post