Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τακτικό μέλος του ΣΕΚΕΕ η iLink

Επίσημη επιστολή από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ) έλαβε η iLink για την αποδοχή της ως τακτικό μέλος του Συνδέσμου από τη Γενική Συνέλευση, η οποία επικύρωσε την από 26 Απριλίου 2017 σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος ιδρύθηκε το 2010 από 32 επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας οι οποίες δημιουργούν εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στις νέες κινητές συσκευές. Οι δραστηριότητές τους εκτείνονται από την ανάπτυξη εφαρμογών που απευθύνονται στους τελικούς χρήστες αλλά και τις υπηρεσίες στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, μέχρι στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών επικοινωνίας, περιεχομένου και εφαρμογών, στο mobile marketing, κ.α.

Ο Σύνδεσμος εκπροσωπεί σήμερα έναν δυναμικό κλάδο με περισσότερες από 80 επιχειρήσεις, ο οποίος ίσως είναι και ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος στην Ελλάδα, με αυξανόμενη συνεισφορά στο εθνικό Α.Ε.Π. Έχει ισχυρή τεχνολογική βάση και βασίζεται στην Έρευνα και Τεχνολογική Ανάπτυξη, καθώς συνδυάζει αναδυόμενες και ποικίλες τεχνολογίες. Τα μέλη του ΣΕΚΕΕ έχουν τη δυνατότητα να φέρουν το νέο κύμα καινοτομίας σε παγκόσμιο επίπεδο και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, της αγοράς και της ανταγωνιστικότητας, έχοντας παράλληλα και κοινωνικό αντίκτυπο.

H iLink, εξειδικευμένη στο χώρο του mobility, διαθέτει στην αγορά αξιόπιστες λύσεις Fleet και Mobile Workforce Management, καθώς και Enterprise mobile apps. Ως τακτικό μέλος του ΣΕΚΕΕ επιδιώκει να ταχθεί μαζί με τις άλλες εταιρείες του κλάδου ώστε να συνεισφέρει με τη σειρά της στην καινοτομική δραστηριότητα και την επίτευξη οικονομιών κλίμακας. H iLink συμφωνεί απόλυτα με τους σκοπούς του ΣΕΚΕΕ, τους οποίους μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ

Share this post