Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

H iLink συμμετέχει στην Truck & Van Expo!

Η iLink συμμετέχει στην 6η διεθνή έκθεση για την εφοδιαστική αλυσίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 4,5 και 6 Νοεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo. Θα μας βρείτε στο Hall 4, στο νέο διαμορφωμένο τμήμα για το επαγγελματικό αυτοκίνητο.

Ελάτε στην Cargo Truck & Van Expo να μας γνωρίσετε από κοντά και να δείτε τις νέες προηγμένες λύσεις τηλεματικής και πολλαπλής δρομολόγησης που παρέχουμε. Με τη συμμετοχή μας στην έκθεση επιδιώκουμε να επικοινωνήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι λύσεις μας μπορούν να συνεισφέρουν στην:

  • Αποτελεσματικότερη διαχείριση δρομολογίων και λειτουργίας του τμήματος logistics
  • Βέλτιστη αξιοποίηση διαθέσιμων πόρων και χρόνου
  • Μείωση λειτουργικών εξόδων
  • Αύξηση ικανοποίησης των πελατών σας

Στην 6η Διεθνής Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics" εκτός από εμάς θα βρείτε: τράκτορες διεθνών μεταφορών, φορτηγά διανομών, Van αστικών μεταφορών και pick up, αμαξώματα, υπερκατασκευές, θαλάμους ψύξης, ταχογράφους και αναλώσιμα για το φορτηγό που θα πλαισιώνουν το νέο τομέα της έκθεσης CARGO Truck & Van. Η σύνδεση της έκθεσης “ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS 2017” με τονέο τομέα “CARGO Τruck & Van” αποτελεί έναν ιδανικό συνδυασμό για την προώθηση των επαγγελματικών οχημάτων στη νέα εποχή των logistics που εισέρχεται η Ελλάδα.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας δούμε από κοντά!

Share this post