Η iLink ως εκθέτης στην 4η διημερίδα του ITS Hellas

H iLink υπστηρίζει τη διοργάνωση της 4ης Διημερίδας με θέμα «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών και εξελίξεις στην Ελλάδα» που θα λάβει χώρα στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018.

Η Διημερίδα με θέμα «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών και εξελίξεις στην Ελλάδα», διοργανώνεται για 4η φορά από τον Ελληνικό Οργανισμό Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών - ITS Hellas και συνιστά πλέον θεσμό για τον ελληνικό κλάδο των Μεταφορών. Στόχος της Διημερίδας είναι να θέσει στο επίκεντρο του διαλόγου το θέμα της ευρείας εφαρμογής των ΕΣΜ στην Ελλάδα, ως μέσο οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας, αλλά και διασφάλισης της αποτελεσματικότητας, της αποδοτικότητας και της ασφάλειας των μεταφορών, προς όφελος τόσο των χρηστών όσο και του περιβάλλοντος.

Στο περίπτερο της iLink θα παρουσιαστεί στην ενιαία πλατφόρμα του PowerFleet OPTIMO σύστημα πολλαπλής δρομολόγησης, τηλεματικής διαχείρισης και κοστολογικής ανάλυσης της λειτουργίας των οχημάτων. Η πολλαπλή δρομολόγηση πραγματοποιείται βάσει πληθώρας παραμέτρων (πχ time windows, demand, capacity, δυνατότητα αποφυγής διοδίων, περιοχές περιορισμένης πρόσβασης) και κοστολογικών στοιχείων από το ιστορικό των οχημάτων. Το PowerFleet OPTIMO, αξιοποιώντας δεδομένα που λαμβάνονται από την κίνηση των οχημάτων μέσω δορυφόρου, “μαθαίνει” από τη ρεαλιστική εκτέλεση των δρομολογίων και βελτιώνει τον επόμενο προγραμματισμό τους. Επιπλέον οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα επόμενα τεχνολογικά βήματα της εταιρείας στο χώρο του Blockchain και πως το μοντέλο RaaS (Routing as a Service) μετασχηματίζεται στο RaaB (Routing as a Blockchain)

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του ITS κάνοντας κλικ εδώ.

Η λύση για τη μεταφορά του ψυχόμενου φορτίου παρουσιάζεται στη Frozen Food

PowerFleet Cool Chain at Frozen Food

Η iLink μελετώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες της μεταφοράς του ψυχόμενου φορτίου δίνει τη λύση στη διαχείριση δρομολογίων που αφορούν ευαίσθητα προϊόντα. Συνδυάζει σύστημα τηλεματικής με πολλαπλή δρομολόγηση λαμβάνοντας υπόψη παραμέτρους όπως η θερμοκρασία και δεδομένα από ειδικούς αισθητήρες που τοποθετούνται στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η λύση θα παρουσιαστεί στην έκθεση Frozen Food που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo 10-12 Νοεμβρίου παράλληλα με τις εκθέσεις Meat & Grill Days και την Dairy Expo. Θα μας βρείτε μας στο Ηall 3 (Stand D26) στο ειδικό τμήμα του Food Logistics!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη λύση PowerFleet Cool Chain εδώ.

Για την on line προεγγραφή σας ώστε να εξασφαλίσετε την ατομική σας πρόσκληση ελαχιστοποιώντας τον χρόνο αναμονής κατά την είσοδό σας στην έκθεση μπορείτε να κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: http://expodata.gr/mdf2018_gr.html

ERP Οχημάτων από την iLink για την Ολυμπία Οδό

fleet

Η Ολυμπία Οδός με 201,5 χλμ μήκος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εθνικά έργα στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου, της Δυτικής Ελλάδας, αλλά και της Ηπείρου. Συνδέει τις τρεις Περιφέρειες και την Πρωτεύουσα της χώρας με το λιμάνι της Πάτρας, τους αρχαιολογικούς χώρους και τις τουριστικές περιοχές.

Άνθρωποι της Ολυμπίας Οδού μέσω των περιπόλων ασφαλείας παρακολουθούν το οδικό δίκτυο και επεμβαίνουν όταν αυτό απαιτείται, σε συνεργασία με την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων και την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η Ολυμπία Οδός έχει αναλάβει την αγορά αλλά και τη συντήρηση του στόλου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων, που περιλαμβάνει πυροσβεστικά οχήματα, πυροσβεστικά οχήματα σηράγγων, διασωστικά βαν, οχήματα 4Χ4 και περιπολικά.

Η iLink παρέχει στην Ολυμπία Οδό το πλήρες σύστημα ERP οχημάτων του PowerFleet για τη συντήρηση του στόλου της και τη διαχείριση των βαρδιών, αποθηκεύοντας οποιαδήποτε πληροφορία σχετίζεται με τα οχήματα (πχ τιμολόγια, συμβόλαια, πιστοποιητικά, εγχειρίδια χρήσης), εξάγοντας συγκεντρωτικές αναφορές και στατιστικά, καθώς επίσης ενεργοποιώντας ειδοποιήσεις σχετικά με τη λήξη ανταλλακτικών, επόμενα service, ΚΤΕΟ κλπ.

H iLink ως υποστηρικτής στα Logi.C 2018

H iLink υποστηρίζει τα πολυσυνέδρια Logistics Conferences και Logi.C 2018 στη 10η διοργάνωσή τους, τα οποία θα διεξαχθούν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 4 & 5 Μαΐου 2018.

Το αντικείμενο των πολυσυνεδρίων περιστρέφεται γύρω από τον άξονα της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας, ενώ θα παρουσιαστούν νέες έρευνες, στρατηγικές συνεργασίες, round tables & flash opinions.

Η iLink υποστηρίζει οικονομικά τη συγκεκριμένη διοργάνωση και θα παρευρίσκεται στο χώρο διεξαγωγής με stand καθ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου. Επίσης ο γενικός διευθυντής της iLink, Στάθης Βλάχος, μέσω ομιλίας του θα μας εισάγει στη λογική του Logistics 4.0 την πρώτη ημέρα διεξαγωγής.

Για να μεταβείτε στην επίσημη σελίδα των Logi.C 2018 και να εγγραφείτε κάντε κλικ εδώ.

Συμμετοχή της iLink στο Steering Committee TM2.0 at ERTICO

H iLink συμμετείχε στο Steering Committee του ΤΜ2.0 (Traffic Management 2.0) το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαρτίου 2018, στα κεντρικά γραφεία του ITS Europe (ERTICO) στις Βρυξέλλες.

Στα πλαίσια του Steering Committee η iLink παρουσίασε, με ομιλητή τον κο Παναγιώτη Ζήκο, το θέμα «RaaS & TM Interoperability» (Routing as a Service & Traffic Management Interoperability). Το αντικείμενο της ομιλίας ήταν η βελτιστοποίηση δρομολογίων με τη χρήση του μοντέλου RaaS και η ανάγκη συνεργασίας αυτού με δεδομένα κίνησης (Traffic Management),με στόχο τη διασφάλιση μέγιστης ακρίβειας και δυναμικής στη διαδικασία της βελτιστοποίησης δρομολογίων οχημάτων.

Mορείτε να βρείτε την παρουσίαση εδώ.