Food Logistics Expo

ERP Οχημάτων από την iLink για την Ολυμπία Οδό

fleet

Η Ολυμπία Οδός με 201,5 χλμ μήκος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εθνικά έργα στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου, της Δυτικής Ελλάδας, αλλά και της Ηπείρου. Συνδέει τις τρεις Περιφέρειες και την Πρωτεύουσα της χώρας με το λιμάνι της Πάτρας, τους αρχαιολογικούς χώρους και τις τουριστικές περιοχές.

Άνθρωποι της Ολυμπίας Οδού μέσω των περιπόλων ασφαλείας παρακολουθούν το οδικό δίκτυο και επεμβαίνουν όταν αυτό απαιτείται, σε συνεργασία με την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων και την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η Ολυμπία Οδός έχει αναλάβει την αγορά αλλά και τη συντήρηση του στόλου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων, που περιλαμβάνει πυροσβεστικά οχήματα, πυροσβεστικά οχήματα σηράγγων, διασωστικά βαν, οχήματα 4Χ4 και περιπολικά.

Η iLink παρέχει στην Ολυμπία Οδό το πλήρες σύστημα ERP οχημάτων του PowerFleet για τη συντήρηση του στόλου της και τη διαχείριση των βαρδιών, αποθηκεύοντας οποιαδήποτε πληροφορία σχετίζεται με τα οχήματα (πχ τιμολόγια, συμβόλαια, πιστοποιητικά, εγχειρίδια χρήσης), εξάγοντας συγκεντρωτικές αναφορές και στατιστικά, καθώς επίσης ενεργοποιώντας ειδοποιήσεις σχετικά με τη λήξη ανταλλακτικών, επόμενα service, ΚΤΕΟ κλπ.

H iLink ως υποστηρικτής στα Logi.C 2018

H iLink υποστηρίζει τα πολυσυνέδρια Logistics Conferences και Logi.C 2018 στη 10η διοργάνωσή τους, τα οποία θα διεξαχθούν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 4 & 5 Μαΐου 2018.

Το αντικείμενο των πολυσυνεδρίων περιστρέφεται γύρω από τον άξονα της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας, ενώ θα παρουσιαστούν νέες έρευνες, στρατηγικές συνεργασίες, round tables & flash opinions.

Η iLink υποστηρίζει οικονομικά τη συγκεκριμένη διοργάνωση και θα παρευρίσκεται στο χώρο διεξαγωγής με stand καθ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου. Επίσης ο γενικός διευθυντής της iLink, Στάθης Βλάχος, μέσω ομιλίας του θα μας εισάγει στη λογική του Logistics 4.0 την πρώτη ημέρα διεξαγωγής.

Για να μεταβείτε στην επίσημη σελίδα των Logi.C 2018 και να εγγραφείτε κάντε κλικ εδώ.

Συμμετοχή της iLink στο Steering Committee TM2.0 at ERTICO

H iLink συμμετείχε στο Steering Committee του ΤΜ2.0 (Traffic Management 2.0) το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαρτίου 2018, στα κεντρικά γραφεία του ITS Europe (ERTICO) στις Βρυξέλλες.

Στα πλαίσια του Steering Committee η iLink παρουσίασε, με ομιλητή τον κο Παναγιώτη Ζήκο, το θέμα «RaaS & TM Interoperability» (Routing as a Service & Traffic Management Interoperability). Το αντικείμενο της ομιλίας ήταν η βελτιστοποίηση δρομολογίων με τη χρήση του μοντέλου RaaS και η ανάγκη συνεργασίας αυτού με δεδομένα κίνησης (Traffic Management),με στόχο τη διασφάλιση μέγιστης ακρίβειας και δυναμικής στη διαδικασία της βελτιστοποίησης δρομολογίων οχημάτων.

Mορείτε να βρείτε την παρουσίαση εδώ.

Συμμετοχή της iLink στη διημερίδα του ITS Hellas 2018

H iLink συμμετείχε στην 3η διημερίδα του «Ελληνικού Οργανισμού Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών – ΙΤS Hellas» με θέμα «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών και Εξελίξεις στην Ελλάδα. Η διημερίδα διεξήχθη στο Υπουργείο Μεταφορών στις 23-24 Ιανουαρίου 2018 και ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Στα πλαίσια της διημερίδας η iLink παρουσίασε με ομιλητή τον κο Παναγιώτη Ζήκο ομιλία, με θέμα “IoL – Intelligence of Logistics – the Art of Intelligent Routes”. Κύριο θέμα της ομιλίας ήταν η βελτιστοποίηση δρομολογίων, τα οφέλη της για επιχειρήσεις, επιβάτες και περιβάλλον. Το μοντέλο RaaS, Routing as a Service, στο οποίο είναι δομημένο το σύστημα PowerFleet OPTIMO, αποτέλεσε τη ραχοκοκαλιά της παρουσίασης και ομιλίας.

Συμμετοχή της iLink στην έκθεση Supply Chain & Logistics 2017

H iLink συμμετείχε στην έκθεση Supply Chain & Logistics  2017 που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo 4-6 Νοεμβρίου 2017.

Στα πλαίσια της έκθεσης η iLink παρουσίασε την καινοτομική λύση της για βελτιστοποίηση δρομολογίων εταιρικών στόλων (VRP – Vehicle Routing Problem), PowerFleet OPTIMO. Το PowerFleet OPTIMO παρέχει τη δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας και βελτιστοποίησης πολλαπλών δρομολογίων οχημάτων, λαμβάνοντας υπόψη πλήθος παραμέτρων όπως: χρονικά παράθυρα επισκέψεων πελάτη (time windows), ζήτηση πελάτη (demand), χωρητικότητα οχημάτων (capacity), δυνατότητα αποφυγής διοδίων, διασφάλιση Ευρωπαϊκής νόρμας ωραρίου οδηγού κλπ.

Η iLink παράλληλα με την έκθεση συμμετείχε και στο συνέδριο Logistics 2017, που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό χώρο του εκθεσιακού κέντρου. Στα πλαίσια της συμμετοχής της η iLink παρουσίασε, με ομιλητή τον κο Παναγιώτη Ζήκο, ομιλία με θέμα «Πόσο έξυπνα είναι τα δρομολόγιά σας;». Το αντικείμενο της ομιλίας ήταν η έξυπνη βελτιστοποίηση δρομολογίων εταιρικών στόλων με στόχο την κάλυψη των αναγκών των πελατών, αξιοποιώντας τους ελάχιστους δυνατούς πόρους, αλλά μεγιστοποιώντας την ασφάλεια εμπορευμάτων και οδηγών.