Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

May 2023

Η Δυναμική Δρομολόγηση Οχημάτων στην 8η Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics από την iLink

H iLink, έχοντας εισάγει την έννοια της Δυναμικής Δρομολόγησης στο χώρο του Logistics, θα παρουσιάσει τις νέες υπηρεσίες της στην 8η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo στις 2, 3 και 4 Οκτωβρίου. 

Συμμετοχή της iLink στην πρωτοβουλία #DigitalSolidarityGR

Η iLink Νέες Τεχνολογίες επιχειρεί να στηρίξει τις εταιρείες που κινούν καθημερινά το στόλο των οχημάτων τους για να τροφοδοτήσουν την αγορά τροφίμων, φαρμάκων και λοιπών προϊόντων για την ικανοποίηση των βασικών και όχι μόνο αναγκών μας.

Fleet Management Suite από την iLink στην 7η Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics - Cargo Truck & Van Expo 2019

H iLink θα παρουσιάσει φέτος στην Cargo Truck & Van Expo 2019 που θα λάβει χώρα στο Metropolitan Expo παράλληλα με την 7η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και το πολυσυνέδριο

Η iLink ως εκθέτης στην 4η διημερίδα του ITS Hellas

H iLink υπστηρίζει τη διοργάνωση της 4ης Διημερίδας με θέμα «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών και εξελίξεις στην Ελλάδα» που θα λάβει χώρα στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018.

H iLink ως υποστηρικτής στα Logi.C 2018

H iLink υποστηρίζει τα πολυσυνέδρια Logistics Conferences και Logi.C 2018 στη 10η διοργάνωσή τους, τα οποία θα διεξαχθούν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 4 & 5 Μαΐου 2018.

Συμμετοχή της iLink στη διημερίδα του ITS Hellas 2018

H iLink συμμετείχε στην 3η διημερίδα του «Ελληνικού Οργανισμού Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών – ΙΤS Hellas» με θέμα «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών και Εξελίξεις στην Ελλάδα. Η διημερίδα διεξήχθη στο Υπουργείο Μεταφορών στις 23-24 Ιανουαρίου 2018 και ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Η ΤΟΙ ΤΟΙ αξιοποιεί το σύστημα πολλαπλής δρομολόγησης της iLink

Η iLink είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που έχει αναπτύξει σύστημα πολλαπλής δρομολόγησης εξολοκλήρου in house και σε πιστοποιημένο περιβάλλον για τη διαχείριση της ασφάλειας των πληροφοριών σύμφωνα με το πρότυπο ISO 27001.

Τακτικό μέλος του ΣΕΚΕΕ η iLink

Επίσημη επιστολή από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ) έλαβε η iLink για την αποδοχή της ως τακτικό μέλος του Συνδέσμου από τη Γενική Συνέλευση, η οποία επικύρωσε την από 26 Απριλίου 2017 σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

H iLink συμμετέχει στην Truck & Van Expo!

Η iLink συμμετέχει στην 6η διεθνή έκθεση για την εφοδιαστική αλυσίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 4,5 και 6 Νοεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo. Θα μας βρείτε στο Hall 4, στο νέο διαμορφωμένο τμήμα για το επαγγελματικό αυτοκίνητο.