Fleet Management Suite από την iLink στην 7η Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics - Cargo Truck & Van Expo 2019

iLink Fleet Management Suite Truck & Van Expo - Logistics 2019

H iLink θα παρουσιάσει φέτος στην Cargo Truck & Van Expo 2019 που θα λάβει χώρα στο Metropolitan Expo παράλληλα με την 7η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και το πολυσυνέδριο Logi.c, την πλήρη και αναβαθμισμένη σουίτα της για τη διαχείριση στόλου οχημάτων PowerFleet OPTIMO. Σας περιμένουμε 9-11 Νοέμβρη στο stand A15 στο Hall 4.

Το PowerFleet OPTIMO, προάγοντας την τηλεματική με το απλό GPS tracking σε ένα ανώτερο επίπεδο και συνδυάζοντας στο ίδιο περιβάλλον εργασίας όλες τις απαραίτητς υπηρεσίες για την ολοκληρωμένη διαχείριση στόλου οχημάτων, περιλαμβάνει:

  • Πολλαπλή Δρομολόγηση oχημάτων με ποικίλες παραμέτρους όπως χρονικά παράθυρα διαθεσιμότητας επίσκεψης, χωρητικότητα φορτηγών, σημεία περιορισμένης πρόσβασης κλπ.
  • Artificial Intelligence λογική για τον υπολογισμό της διάρκειας των επισκέψεων στα σημεία ενδιαφέροντος μέσω GPS και αυτόματη χρήση των στοιχείων στη δρομολόγηση.
  • Proof of Delivery και πλοήγηση οδηγού μέσω mobile app.
  • Real Time επίβλεψη εκτέλεσης προγραμματισμένου δρομολογίου μέσω GPS ή mobile app και σχετικές ειδοποιήσεις στην περίπτωση παρέκκλισης από το δρομολόγιο.
  • ERP Οχημάτων με καρτέλα συντηρήσεων, καταχώρηση τιμολογίων, ασφαλιστήριων συμβολαίων, αναλυτικές αναφορές λειτουργίας και κόστους λαμβάνοντας υπόψη την απόσβεση παγίων και πολλά άλλα
  • Ασφαλή Οδήγηση μέσω της εποπτείας ορίων ταχύτητας, στροφών και θερμοκρασίας κινητήρα, απότομων φρεναρισμάτων, κατανάλωσης καυσίμων κλπ.
  • Προστασία των Εμπορευμάτων μέσω της παρακολούθησης της θερμοκρασίας και της υγρασίας των προϊόντων, καθώς και το άνοιγμα της πόρτας του θαλάμου.

Σας περιμένουμε 9-11 Νοέμβρη για μια αναλυτική παρουσίαση των δυνατοτήτων της Fleet Management Suite στο Metropolitan Expo (stand A15, Hall 4).

Μπορείτε να κατεβάσετε την πρόσκλησή σας κάνοντας κλικ εδώ

Η iLink επίσημος υποστηρικτής του συνεδρίου Blockchain in Supply Chain

Blockchain in Supply Chain

Το πρώτο Blockchain in Supply Chain Conference που διοργανώνεται από τη Boussias Communications θα πραγματοποιηθεί στο Domotel Kastri (Αίθουσα Αθηνά Ι) την Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019. H iLink λόγω της πολυετούς εμπειρίας και ενασχόλησής της με τα θέματα του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας θα παρευρίσκεται στο συνέδριο ως επίσημος υποστηρικτής. Μεταξύ των παρουσιάσεων θα αναλυθεί η λύση της iLink για το Blockchain in Logistics.

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει τις τεράστιες δυνατότητες της σχετικά πρόσφατης τεχνολογίας του blockchain, που – διαθέτοντας εκ κατασκευής τη δυνατότητα της κρυπτογραφημένης και αποκεντρωμένης λειτουργίας για κάθε δικτυακή καταγραφή συναλλαγής σε ψηφιακά «δεφτέρια» (ledgers) – προσφέρει ασφάλεια, διαφάνεια, ταχύτητα και κερδοφορία.

Κορυφαίοι ομιλητές, εκπρόσωποι της αγοράς και ειδικοί στο blockchain θα αποκαλύψουν στο συνέδριο λύσεις και μεθόδους που αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού. Μαζί με την iLink υποστηρίζει το συνέδριο η Accenture, καθώς επίσης η IBM και η EY με τις χορηγίες τους. Δείτε την agenda του συνεδρίου και περισσότερες πληροφορίες εδώ

H iLink στο συνέδριο Mobile & Connected World

conferece presentation

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου Mobile & Connected World, που πραγματοποιήθηκε φέτος για 9η χρονιά, την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με γενικό τίτλο «Building the 5G ecosystem».

Παράλληλα με την Ολομέλεια του φετινού Συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά μια θεματική ενότητα που είχε ως κεντρικό αντικείμενο τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της χώρας μας και τις ενδεχόμενες ευκαιρίες που μπορούν να υπάρξουν ως αποτέλεσμά του για την ανάκαμψη της Παραγωγικότητας, Οικονομίας και του Βιοτικού Επιπέδου των Πολιτών. Πραγματοποιήθηκε μια σειρά από παρουσιάσεις, από στελέχη θεσμικών φορέων και Επιχειρήσεων και εκπροσώπους της Ακαδημαϊκής κοινότητας, σχετικές με τρεις τεχνολογικούς τομείς στρατηγικής σημασίας για την Ευρώπη και την Ελλάδα: Τεχνητή Νοημοσύνη, Blockchains, και Έξυπνα Δίκτυα (5G & ΙοΤ) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν να την ανάπτυξη εφαρμογών σε έξυπνα περιβάλλοντα (π.χ. smart cities, smart factories, κτλ.) για την βελτίωση της επαφής των πολιτών με το κράτος, αλλά και την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Η iLink συμμετείχε στο συνέδριο μέσω της παρουσίασης για το Blockchain στα Logistics του Παναγιώτη Ζήκου, συνιδρυτή της iLink. Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την παρουσίαση εδώ.

Η iLink ως εκθέτης στην 4η διημερίδα του ITS Hellas

H iLink υπστηρίζει τη διοργάνωση της 4ης Διημερίδας με θέμα «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών και εξελίξεις στην Ελλάδα» που θα λάβει χώρα στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018.

Η Διημερίδα με θέμα «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών και εξελίξεις στην Ελλάδα», διοργανώνεται για 4η φορά από τον Ελληνικό Οργανισμό Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών - ITS Hellas και συνιστά πλέον θεσμό για τον ελληνικό κλάδο των Μεταφορών. Στόχος της Διημερίδας είναι να θέσει στο επίκεντρο του διαλόγου το θέμα της ευρείας εφαρμογής των ΕΣΜ στην Ελλάδα, ως μέσο οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας, αλλά και διασφάλισης της αποτελεσματικότητας, της αποδοτικότητας και της ασφάλειας των μεταφορών, προς όφελος τόσο των χρηστών όσο και του περιβάλλοντος.

Στο περίπτερο της iLink θα παρουσιαστεί στην ενιαία πλατφόρμα του PowerFleet OPTIMO σύστημα πολλαπλής δρομολόγησης, τηλεματικής διαχείρισης και κοστολογικής ανάλυσης της λειτουργίας των οχημάτων. Η πολλαπλή δρομολόγηση πραγματοποιείται βάσει πληθώρας παραμέτρων (πχ time windows, demand, capacity, δυνατότητα αποφυγής διοδίων, περιοχές περιορισμένης πρόσβασης) και κοστολογικών στοιχείων από το ιστορικό των οχημάτων. Το PowerFleet OPTIMO, αξιοποιώντας δεδομένα που λαμβάνονται από την κίνηση των οχημάτων μέσω δορυφόρου, “μαθαίνει” από τη ρεαλιστική εκτέλεση των δρομολογίων και βελτιώνει τον επόμενο προγραμματισμό τους. Επιπλέον οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα επόμενα τεχνολογικά βήματα της εταιρείας στο χώρο του Blockchain και πως το μοντέλο RaaS (Routing as a Service) μετασχηματίζεται στο RaaB (Routing as a Blockchain)

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του ITS κάνοντας κλικ εδώ.

Η λύση για τη μεταφορά του ψυχόμενου φορτίου παρουσιάζεται στη Frozen Food

PowerFleet Cool Chain at Frozen Food

Η iLink μελετώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες της μεταφοράς του ψυχόμενου φορτίου δίνει τη λύση στη διαχείριση δρομολογίων που αφορούν ευαίσθητα προϊόντα. Συνδυάζει σύστημα τηλεματικής με πολλαπλή δρομολόγηση λαμβάνοντας υπόψη παραμέτρους όπως η θερμοκρασία και δεδομένα από ειδικούς αισθητήρες που τοποθετούνται στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η λύση θα παρουσιαστεί στην έκθεση Frozen Food που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo 10-12 Νοεμβρίου παράλληλα με τις εκθέσεις Meat & Grill Days και την Dairy Expo. Θα μας βρείτε μας στο Ηall 3 (Stand D26) στο ειδικό τμήμα του Food Logistics!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη λύση PowerFleet Cool Chain εδώ.

Για την on line προεγγραφή σας ώστε να εξασφαλίσετε την ατομική σας πρόσκληση ελαχιστοποιώντας τον χρόνο αναμονής κατά την είσοδό σας στην έκθεση μπορείτε να κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: http://expodata.gr/mdf2018_gr.html