iLink Νέες Τεχνολογίες

Η iLink είναι μια δυναμική εταιρεία στον τομέα των νέων τεχνολογιών, με σημαντική εμπειρία στην ανάπτυξη και υποστήριξη επιχειρηματικού λογισμικού, πληροφοριών τεχνολογίας και λύσεων τηλεματικής.

Δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 2005 και έχει πελατειακή βάση πάνω από 1.000 εταιρείες και δημόσιους οργανισμούς, με συνεχή ανάπτυξη κατά τη διάρκεια των ετών λειτουργίας της.

Με ειδίκευση στον τομέα της κινητικότητας, προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις IoT, διαχείρισης στόλου οχημάτων και τεχνικών πεδίου.

0
Δυναμικό Προσωπικό
0
Χρόνια Δραστηριοποίησης
0
Συσκευές Τηλεματικής
0
Χαρούμενοι Πελάτες
iLINK. Enterprise Software, IoT and Telematics Solutions

Η αποστολή μας (Τι κάνουμε;)

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις λογισμικού που βελτιστοποιούν τη διαχείριση του στόλου, βελτιώνουν την επιχειρησιακή αποδοτικότητα και οδηγούν την επιχειρηματική ανάπτυξη για τους πελάτες μας σε διάφορες βιομηχανίες.

Το όραμά μας (Πού θέλουμε να είμαστε;)

Το όραμά μας είναι να επαναστατήσουμε τη βιομηχανία διαχείρισης στόλου αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, οδηγώντας την καινοτομία και ενδυναμώνοντας τις επιχειρήσεις για να επιτύχουν απαράμιλλη αποτελεσματικότητα και βιώσιμη ανάπτυξη.

Οι πιστοποιήσεις μας

Το iLink είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το ISO 9001 για την Ποιότητα Υπηρεσιών και το ISO 27001 για την Ασφάλεια Πληροφοριών. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε έχει σήμανση CE και πληροί όλες τις απαιτήσεις ασφαλείας.

Οι αξίες μας

Αποδίδουμε την καινοτομία ως την κινητήρια δύναμη πίσω από την επιτυχία μας, αναζητώντας συνεχώς νέους τρόπους για την επίλυση σύνθετων προκλήσεων. Πιστεύουμε στη δύναμη της συνεργασίας, δουλεύοντας μαζί ως ομάδα, αξιοποιώντας διαφορετικές προοπτικές και τεχνογνωσία, για να επιτύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα και να δημιουργήσουμε αποτελεσματικές λύσεις. Η ικανοποίηση των πελατών είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας, και προσπαθώντας να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους, παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση και υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένες λύσεις, υπερβαίνοντας τις προσδοκίες του πελάτη.

Η κουλτούρα της iLink αποτελείται από μια ισχυρή έμφαση στη συνεχή βελτίωση με βάση τις καινοτόμες τελευταίες τάσεις λογισμικού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ενθαρρύνουμε τα μέλη της ομάδας μας να επεκτείνουν τις γνώσεις τους, να βελτιώνουν συνεχώς και να καινοτομούν, παραμένοντας στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων της βιομηχανίας. Η υποστήριξη της πρωτοβουλίας, η προσωπική ανάπτυξη και η ενδυνάμωση των εργαζομένων έχουν θετικό αντίκτυπο και συμβάλλουν στην επιτυχία της εταιρείας.

Οι συμμετοχές μας

Η επικοινωνία και η ανταλλαγή ιδεών και εμπειρογνωμοσύνης, είναι οι κορυφαίες προτεραιότητες της iLink. Μέσω της ενεργού συμμετοχής και των χορηγιών σε συνέδρια, εκθέσεις και τομεακές εκδηλώσεις, στοχεύουμε να συμβάλουμε στον τομέα των ΤΠΕ και να ενθαρρύνουμε και άλλες επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν περαιτέρω τις τεχνολογικές καινοτομίες.

Η iLink συμμετέχει σε έργα που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και συνεργάζεται με καθιερωμένους οργανισμούς στον τομέα της έρευνας και των επιχειρήσεων παγκοσμίως. Πιο συγκεκριμένα, η iLink στοχεύει στην παροχή ερευνητικών ιδεών και λύσεων για το σχεδιασμό καινοτόμων υπηρεσιών που χρησιμοποιούν την τεχνολογία 5G στο πλαίσιο της Βιομηχανίας 4.0 (5G-INDUCE). Επιπλέον, υπάρχουν περισσότερα νέα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη με διάφορες τεχνολογίες και ερευνητικούς τομείς , όπως το έργο (INCODE). Εκτός από αυτά, η iLink είναι μέλος των ITS Hellas – Intelligent Transportation Systems, ILME – Institute of Logistics Management, HBH – Hellenic Blockchain Hub, και ΣΕΚΕΕ – Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδας.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Έχεις κάποιο πρόγραμμα για εμάς;

Ας το συζητήσουμε!

Κάλεσε μας να δούμε τις λεπτομέρειες!

Έχεις κάποιο πρόγραμμα για εμάς;

Ας το συζητήσουμε!

Κάλεσε μας να δούμε τις λεπτομέρειες!